Fortryder du købet, har du mulighed for at returnere varen inden for 30 dage fra købet og få dine penge igen. Du bedes henvende dig til os, enten pr. mail eller telefonisk, og anmode om returbegærring. Når denne er modtaget kan du sende den retur med posten eller fragtfirma til designerlys' ekspeditionsadresse:

 

Designerlys

Falcksvej 2
8400 Ebeltoft

Omkostninger der er forbundet med returnering af varen afholdes af køber. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, der helt åbenlyst formindsker varens salgsværdi.

Når du returnerer varen med posten eller fragtfirma, bedes du angive fakturanummer på pakken.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.